08-60 55 020 | info@coloroff.se

Color off,
och vår historia.

Vi erbjuder rengöring av allehanda slag till hög kvalitet,
och med mer än 30 år i branschen så är vi ledande inom klottersanering.

Om oss

Color Off är ditt förstahandsval när det gäller kvalitet och kostnad. Med mer än 30 år i branschen så är vi ledande inom fasad- och fastighetsrengörning av varjehanda slag. Vi åtar oss små jobb, som så väl stora. Allt från klottersanering till högtryckstvätt av olika objekt. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi gör jobbet snabbt, noggrant och effektivt. Vårt höga kvalitetsmedvetande och genomgripande miljötänk borgar för att vi utför ditt uppdrag på bästa tänkbara sätt.
Vi använder miljö- och hälsogodkända kemikalier. Vi använder de produkter som är effektivast, men samtidigt skonsammast för miljön. Miljötänker är också viktigt i våra transporter och hos våra leverantörer. Våra restprodukter lämnas för återvinning och destruktion hos Skafab.

Personal med hög kompetens

Vår personal är välutbildad och genomgår kontinuerlig vidareutbilding för att vi ska hålla oss i framkanten av utvecklingen. Det innebär att vi vet vad som är värt att veta om sanering och dessutom har kompetensen att utföra arbetet på ett miljöriktigt och varsamt sätt. Vi vill att du känner dig trygg hos oss.

Presentationsvideo

  • 500

    nöjda kunder

  • 215

    nöjda kunder

  • 60+

    nöjda kunder