08-60 55 020 | info@coloroff.se

Sanering i Stockholm inom 24 h

 • Ytterst liten påverkan på fasaden
 • Endast miljögodkända medel
 • Störst i Sverige

Därför ska du välja Color off

 • Snabba och effektiva

  Lita på Color Off att leverera högklassig sanering till ett bra pris.

 • Störst i Stockholm

  Lång erfarenhet

  Vi är störst på sanering i Stockholm.

 • Övergripande miljöfokus

  Vi använder inga skadliga eller miljöfarliga kemikalier.

 • Effektiv sanering i Stockholm

  Anlita oss på Color Off för olika typer av sanering i Stockholm. Vi rengör både byggnader och bilar när olyckan varit framme. Vår utbildade personal kan också ta rätt på avfall efter bränder. Vi erbjuder också kemikaliesanering, där behovet oftast finns i industrimiljöer med olika sorters kemikalier, föroreningar och olja. Men även hyresvärdar och privatpersoner kan behöva professionell hjälp att ta hand om den här typen av problem. Både att skydda sig själva från skadliga ämnen, men också ta hand om kemikalierna på ett sätt med minsta miljöpåverkan. Vi har många års erfarenhet och lång expertis inom samering. Vi erbjuder en rad olika tjänster, allt för att ni ska slippa tänka på olägenheterna.

 • Stort miljöarbete

  Vi arbetar ständigt med miljöaspekten i vårt arbete, allt för minsta miljöpåverkan. Våra klotterborttagare är biologiskt nedbrytbara, och vi arbetar vi med största försiktighet med kemikalier. Vi försöker också alltid att optimera våra transporter när vi ska ut och arbeta på fältet, och arbetsledare förlägger arbeten i samma områden sekventiellt för att minska resorna.

 • Minska kostnaden med ROT-avdrag

  När du anlitar oss som saneringsföretag i Stockholm kan du minska kostnaden upp till 30%. Allt du behöver göra är att utnyttja ROT-avdraget. Vi rekommenderar att först ta kontakt med Skatteverket för att kontrollera att du kan göra avdrag. Om du har rätt till avdraget, hjälper vi dig med det tillkommande pappersarbetet. 

 • Vi inleder med en besiktning

  Om du är osäker på om din fastighet är i behov av sanering är du välkommen att kontakta oss för en besiktning. Vi har besiktningsmän som tar sig  till din fastigheten och utför analyser för att avgöra läget. Hittar vi därefter värden som överstiger rekommendationerna så tar vi fram en åtgärdsplan och en kostnadseffektiv offert.

 • Rådfråga eller kontakta oss om sanering i Stockholm

  Vare sig om du behöver  hjälp av en klottrare, brand- eller kemikaliesanerare, är du välkommen att kontakta oss! Vi berättar gärna mer om våra tjänster och hjälper dig att boka tid.

 • Vanliga frågor

  Hur sanerar man en lägenhet?

  Det vanligaste är att genomföra en elektrostatisk desinficering som innebär effektiv rengöring. Den elektrostatiska teknologin i sprutan gör att vätskan som sprutas blir elektrifierad genom att göra dropparna positivt laddade. Ytorna som sprayas blir täckta med en fin och jämn beläggning, även på svåråtkomliga ytor.

   

  Vad är sanering?
  Det innebär rengöring, en noggrann och grundlig rengöring. Inom byggbranschen avser det oftast avgiftning eller bortrensning av farliga och giftiga ämnen.

Vid använder enbart godkända medel av högsta kvalité för att minimera påverkan på fasaden

– Mattias Malmqvist, VD Color Off AB

Presentationsvideo

 • 500

  nöjda kunder

 • 215

  nöjda kunder

 • 60+

  nöjda kunder

FAQ

När behövs en sanering?

En sanering behövs oftast när fasaden har blivit skadad eller nedsliten. Detta kan ske på grund av ålder, väder och vind, föroreningar eller olyckor. Sprickor, hål eller skador i fasaden kan göra att vatten och fukt tränga in i byggnaden, vilket kan orsaka röta, mögel och andra skador. Detta kan också göra att fasaden blir ful och minska dess värde.

Om fasaden blivit förorenad är det lämpligt att göra en kemikaliesanering. Detta kan ske till följd av industriell verksamhet eller trafik som släpper ut föroreningar i luften, eller på grund av mögel eller andra bakterier som har vuxit på fasaden. Dessa föroreningar kan vara skadliga för människor och miljön, så det är viktigt att ta bort dem för att göra området säkert och hälsosamt igen.

Hur lång tid tar det? 

Det är svårt att säga exakt hur lång tid en sanering tar eftersom det beror på en mängd olika faktorer, bland annat storleken och skicket på fasaden, valet av saneringsmetod och vädrets påverkan. Oftast tar det några dagar, upp till en vecka. Ibland kan det ta längre tid beroende på dessa faktorer. 

I vissa fall kan det också behövas andra typer av fasadrenovering, såsom att byta ut gamla fönster, dörrar eller tak, eller att installera nya fasadelement såsom fönsterbågar eller balkongräcken. Dessa typer av arbeten kan också ta tid och kan påverka den totala tiden för saneringen.

Vad kostar er sanering i Stockholm?

Kostnaden för din sanering i Stockholm beror på omfattningen av arbetet. Tack vare RUT-avdraget får du alltid ett bra pris på våra tjänster. Välkommen att göra en prisförfrågan så återkommer vi med ett förmånligt prisförslag.